La «Energiewende» (transició energètica) és una política clau del futur d’Alemanya i una part central de l’Economia Verda. L’aprofitament de l’energia solar i l’energia eòlica necessita instal·lacions que requereixen energia, materials i territori. No obstant això, si es planeja amb seny, aquestes poden ser les energies renovables ambientalment menys perjudicials. En aquest article es descriu aquest ambiciós projecte des de la perspectiva de l’ecologia política.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria]Gabriel Weber[/autoria]
[data]2013[/data]
[publicacio]Ecología Política[/publicacio]
[referencia]Weber, G. (2013) Europa: La Ecología Política del “Energiewende” (transición energética) en Alemania. Ecología Política, 44, p. 61-68.[/referencia]
[link]Accés a l’article[/link]La «Energiewende» (transición energética) es una política clave del futuro de Alemania y una parte central de la Economía Verde. El aprovechamiento de la energía solar y la energía eólica necesita instalaciones que requieren energía, materiales y territorio. Sin embargo, si se planea con sensatez, éstas pueden ser las energías renovables ambientalmente menos perjudiciales. En este artículo se describe este ambicioso proyecto desde la perspectiva de la ecología política.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria_es]Gabriel Weber[/autoria_es]
[data_es]2013[/data_es]
[publicacio_es]Ecología Política[/publicacio_es]
[referencia_es]Weber, G. (2013) Europa: La Ecología Política del “Energiewende” (transición energética) en Alemania. Ecología Política, 44, p. 61-68.[/referencia_es]
[link]Acceso al artículo[/link]

autoria

Gabriel Weber

data

2013

publicació

Ecología Política

referència bibliogràfica

Weber, G. (2013) Europa: La Ecología Política del “Energiewende” (transición energética) en Alemania. Ecología Política, 44: 61-68.